Verslag jubileumfeest

 

Wat een start van ons jubileumjaar! Wij zijn heel blij met de grote opkomst op ons 70-jarig jubileumfeest. Iedereen had ontzettend veel plezier. 

Precies voor zaterdag op Kids Day ging het zonnetje vrolijk stralen. De kinderen konden lekker enthousiast buiten op het springkussen en de stormbaan springen en klimmen. The Kiddo DJ zorgde voor de vrolijke muzikale noot en Clown Peertje heeft wel duizend ballonen in dieren of zwaarden gevouwen. Terwijl ouders, oma’s en opa’s en begeleiders van een kopje koffie genoten op het zonnige terras. 

Wij willen burgemeester Michel Bezuijen bedanken voor het openen van ons jubileumjaar door het hijsen van de Buvelio vlag.

Ook de zondag, de dag van de reünie van oud-leden/bestuursleden en vroegere vrijwilligers was erg gezellig. Een feest van herinneringen en herkenning.

Wij willen ons dan ook bij u allen bedanken voor uw komst en de gezelligheid.

Onze dank gaat ook uit naar:
- Rijswijks Belang voor het leveren van de feestelijke ballonnen;
- De Boemerang dat we gebruik mochten maken van hun ruimte;
- De Snijdersschool dat we gebruik mochten maken van hun stereo-          
   installatie en de leuke verrassing;
- ’t Prisma voor het leuke cadeau;
- Haaglanden Beweegt voor het verzorgen van sport en spel;
- De band The Greyhounds voor de gezellige muziek op zondag.

En natuurlijk bedanken wij onze vrijwilligers die altijd voor u klaar staan en bergen werk verzet hebben om de speeltuin weer klaar te maken voor de start van het seizoen. Ook hebben zij samen dit jubileumfeest tot een groot succes gemaakt.

Wilt u dit seizoen ook (af en toe) helpen om de kinderen blij te maken? Besprek dan met Annie de mogelijkheden. Wij zoeken niet alleen toezichthouders maar ook handige klussers en vrolijke schoonmakers. Ook als u denkt ik heb maar een uurtje de tijd, maar u wilt ons graag helpen bespreek het met Annie. Vele handen maken tenslotte licht werk en in dit geval zelfs heel gezellig werk dat veel voldoening geeft.