Op dit moment is de verhuur gesloten tot na de zomervakantie. U kunt alvast een aanvraag doen voor de periode tot en met december maar pas in september beantwoorden wij uw mail.

Gebruik ons formulier ons formulier om uw aanvraag te doen.

Buvelio verhuurt alleen in het weekend en is uitsluitend beschikbaar voor kinderfeestjes. De huurprijs bedraagt €225,-. Leden krijgen €25,- korting. U kunt lid worden van Buvelio voor de periode 2024 door een formulier in te vullen en het lidmaatschapsbedrag van €25,- te voldoen. Dit formulier en alle andere informatie krijgt u opgestuurd als reply op uw aanvraag.

Tip: Geef behalve de datum van uw voorkeur ook nog een tweede datum aan als optie.

Wij trachten 10 werkdagen antwoord te geven op uw mail. Wij werken met een heel klein team van vrijwilligers om Buvelio draaiende te houden, vanuit de overtuiging om een mooie plek voor kinderen te creëren zodat zij heerlijk en veilig kunnen buiten spelen. Dat doen wij uit liefde. U begrijpt dat wij daarom niet à la minute antwoord kunnen geven.

Wij behouden het recht om te allen tijde te kunnen annuleren. Uiteraard krijgt u in dat geval uw aanbetaling terug.

Gezien de populariteit van onze speeltuin en buurthuis kunnen we geen data vrijhouden. Hier geldt “wie het eerst komt, die het eerst maalt”. Dat houdt in dat als de aanbetaling is ontvangen en we dat per e-mail hebben bevestigd, je dan pas een definitieve reservering hebt.

Kosten en tijden:

De kosten voor de huur bedragen €225,-  Leden krijgen €25,- korting. De speeltuin is binnen en buiten privé voor u beschikbaar van 11.00 uur tot 19.00 uur. Om 19.00 uur dient Buvelio schoon en netjes te worden opgeleverd. Helaas kunnen wij geen uitzonderingen maken op de begin en eindtijd van de verhuur. 

Bij gebruik van extra elektriciteit worden er per apparaat €20,- aan kosten berekend. B.v. voor één springkussen of andere apparaten zoals een popcornmachine, slushpuppy-machine, warmhoudplaten e.d. Deze apparaten zijn niet bij of via Buvelio te huur.

Let op! We vragen bij boeking een aanbetaling van €155,00 (of €130,- mocht u lid zijn) welke binnen 1 week dient te zijn betaald, anders vervalt de optie. 
Het resterende bedrag kan alleen contant worden overhandigd aan de vrijwilliger op de dag zelf.


Vergaderingen:

Voor vergaderingen e.d. kunt u het buurthuis huren. Dit is mogelijk van 19.00 tot 22.00 uur. De kosten hiervan bedragen € 50,00 exclusief genuttigde koffie/thee. Achteraf ontvangt u een factuur.


Alternatief: picknicktafel reserveren

Wil je de tuin niet afhuren maar wel een kinderfeestje bij ons vieren dan kan dat dagelijks bij mooi weer gedurende de openingstijden. Dit is zonder gebruik van koelkast/clubhuis e.d. De prijs is dan de normale entreeprijs van € 1,00 per persoon. Wij beschikken over 2 picknicktafels die je gratis mag gebruiken indien deze beschikbaar zijn. Graag telefonisch contact opnemen op 070-3902856.


Voorwaarden:

 • Het is toegestaan om zowel binnen als buiten te versieren.
 • Het is toegestaan om eigen taart, eten en drinken mee te nemen.
 • Het is toegestaan om binnen gebruik te maken van de geluidsinstallatie met radio en cd-speler zolang dat het geen overlast creëert in de buurt.
 • Het is toegestaan om gebruik te maken van ons bescheiden keukentje met kookplaat magnetron en pannen.
 • Het is niet toegestaan om te roken in het clubhuis of de speeltuin. Het terrein is rookvrij.
 • Het is niet toegestaan om een fritkar of andere foodtrucks buiten Buvelio te plaatsen, dit in verband met de parkeerdruk in de wijk.
  Helaas is er geen plek binnen het terrein voor een foodtruck.
 • Het is niet toegestaan om te frituren in het clubhuis of de speeltuin i.v.m. kortsluiting/brandgevaar.
 • Het is niet toegestaan om muziek buiten het clubhuis af te spelen. We hebben een afspraak met de buurtbewoners hierover.
 • Het is niet toegestaan om dieren in de speeltuin te laten verblijven.
 • Het is niet toegestaan om de binnenruimte, toiletten, speeltuin en terras vuil achter te laten.
 • De huurder kan tot 3 weken voor de afgesproken datum nog kosteloos annuleren, daarna vervalt de aanbetaling aan de speeltuin. 
 • Eventuele schade veroorzaakt tijdens een feestje dient door de huurder te worden vergoed.

 

Veel gestelde vragen:

Waarom ontvang ik geen reactie?

 • Wij reageren doorgaans binnen 10 werkdagen. Het komt wel eens voor dat de mails die wij beantwoorden in de spamfilter of trashfilter terecht komen. 

Wanneer krijg ik de sleutel?

 • Buvelio opent voor u en sluit af. U krijgt dus niet de sleutel. U wordt een dag van te voren gebeld door de vrijwilliger die Buvelio voor u opent. 

Hoeveel mensen kunnen in het buurthuis?

 • Er is plaats voor circa 50 personen.

Kan ik komen kijken hoe de ruimte er uit ziet?

 • Elke woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur is er gelegenheid om te komen kijken.

Kan ik mijn auto gratis parkeren in de omgeving?

 • Nee. Er is een parkeerbeleid binnen de gemeente Rijswijk. Kijk op www.rijswijk.nl voor meer informatie. 

Kan ik het koffiezetapparaat gebruiken?

 • Er staat een groot koffiezetapparaat en een waterkoker die u kunt gebruiken.
  Filters zijn aanwezig. U neemt zelf de koffie en thee mee.