U kunt gebruik maken van de speeltuin door aanschaf van een gezinslidmaatschap van €25,- dat tot en met 31 maart, als het nieuwe seizoen begint, geldig is.

Als uw gezin lid is van Buvelio kunt u uw lidmaatschap voldoen door €25,- op bankrekening NL82RABO0125878583 t.n.v. Wijk & Speeltuinvereniging Buvelio over te maken onder vermelding van uw adres. U kunt er ook voor kiezen om uw lidmaatschap contant of via de pin te betalen bij de toezichthouder tijdens uw bezoek aan Buvelio.

De speeltuin is geopend van 1 april tot 1 oktober van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.
Bij slecht weer is het beter even te bellen of we open zijn. Dit om teleurstelling van de kinderen te voorkomen. Het telefoonnummer is 070-3902856.

Buiten het seizoen, bij goed weer, is de speeltuin soms ook ná schooltijd geopend. Ook dan verzoeken wij u eerst te bellen.

In de winter organiseren wij allerlei andere activiteiten voor volwassenen en kinderen. Zoals bingo voor kinderen en volwassenen, knutselen, kinderdisco, Halloweenfeest, diverse workshops, paaseieren zoeken enz. Deze activiteiten zijn terug te vinden onder het menu activiteiten.

U kunt uw lidmaatschap eenvoudig opzeggen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.