Momenteel heeft Buvelio nog 8 ervaren vrijwilligers die toezicht houden in de speeltuin. Qua capaciteit was dat op drukke dagen net voldoende het afgelopen seizoen. Door het vertrek van twee vrijwilligers is Buvelio naarstig opzoek is naar toezichthoud(st)ers voor het nieuwe speeltuinseizoen 2018. Wij willen hiermee voorkomen dat de speeltuin dicht blijft omdat we niet genoeg vrijwilligers hebben. Wij kunnen ons alleen aan de openingstijden houden wanneer er voldoende toezichthoud(st)ers zijn. 

De rol die vrijwilligers vervullen is voor onze vereniging heel belangrijk. Onze speeltuin bestaat dankzij hen!

Het is echt leuk om met de kinderen ervoor te zorgen dat zij heerlijk kunnen spelen in de speeltuin. Heeft u een paar uurtjes in de week over?! Schroom dan niet om u aan te melden. Het is in het belang van de kinderen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annie van den Berg. Zij is iedere woensdagochtend aanwezig van 10:00-12:00 in Buvelio. Het telefoonnummer van Buvelio is 070-3902856. U kunt ook een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook handige vaders zijn heel erg welkom! Er zijn regelmatig klusjes te doen.