Zaterdag 2 april gingen wij groots vieren dat Buvelio weer heerlijk open is voor iedereen om gezellig langs te komen. Het weer zat helemaal mee en het zonnetje lachte ons lekker toe.

De kinderen genoten van de enorme superstormbaan. Rennen, klauteren, springen, op deze megagrote superstormbaan was het voor elk kind een leuke uitdaging.

De kinderen stonden geduldig in de rij voor het schminken. Zij waren helemaal blij dat ze zo mooi geschminkt werden door Claudia Noordzee. Er liepen ineens allemaal sierlijke eenhoorns, spinnende katjes en gevaarlijke spidermans over het terrein.

Ook de speurtocht door Rijswijk werd enthousiast gelopen en alle vragen druk beantwoord. De eerste prijs, entreekaartjes voor Blijdorp, is gewonnen door de familie van Amstel. De tweede prijs, bioscoopbonnen zijn gewonnen door de familie Peters. De familie Plomp mocht de derde prijs, 4 kaartjes voor Jumpsquare, in ontvangst nemen. Maar niemand heeft voor niks meegedaan, de anderen kregen als verrassing een bon om iets leuks uit te zoeken bij de Intertoys.

Onder genot van een lekker bakkie koffie maakten de ouders een gezellig praatje met elkaar. Nieuwe mensen waren vooral verrast door de grootte van de speeltuin en de diversiteit aan speeltoestellen. Iedereen had het naar zijn zin. Een aantal families besloten gelijk een gezinslidmaatschap voor slechts €25,- te nemen. Daarvoor kan het hele gezin het hele seizoen komen spelen.

Al met al was het een leuke en gezellige dag waarbij ouders en kinderen hebben genoten van wat Buvelio te bieden heeft. Wij verheugen ons erop om dit jaar iedereen jong en oud te mogen ontvangen en een geweldig zomerseizoen te draaien.